Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Spalatorie Auto Self Service

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spalatorie auto self service la cheie Rotonda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 €
Brand
ROTONDA
Out Of stock
Descriere
Simplu si convingator. O forma conceputa sa atraga atentia.

Spalatoria auto Rotonda este conceputa sa functioneze atat in regim "cu angajat" cat si in regim self service cu jeton valoric si poate deservi minim 3 si maxim 8 rampe de spalare.

Spalatorie auto Rotonda

La achizitionarea spalatoriei auto ROTONDA aceasta se livreaza in versiune standard cu urmatoarele dotari:

Structura metalica galvanizata completa cu instalatie de iluminare, pereti despartitori, acoperis si sistem de drenaj al apei de ploaie;

Camera tehnica din structura metalica autoportanta izolata cu panouri sandwich 50mm - despartita in 2 incaperi cu intrari separate, include toata tehnica de spalare: statie de pompare cu inalta presiune, pompe marca CAT productie SUA, statiea de dedurizare a apei, statie de demineraizare a apei (cunoscuta si ca osmoza inversa) tehnologie de spalare la alegere cu detergent lichid sau detergent solid, tablou electric cu touch-screen programabil in timp real, computer PLC, contorizare protejata cu cod PIN.

Module de comanda pentru fiecare rampa de spalare cu butoane iluminate LED care isi schimba culoarea in momentul utilizarii. Acestea sunt dotate cu ecran de afisare a timpului de spalare.

Modulul beneficiaza de 3 programe de spalare in versiunea standard.

Trei programe de lucru:

    Program 1: Spalare cu detergent cald
    Program 2: Limpezire cu apa proaspata
    Program 3: Tratament apa demineralizata (osmoza inversa)

Spalatoria auto ROTONDA poate fi dotata optional si cu programe de spalare, tratare si uscare conform cerintei beneficiarului. Exemple:

    Program Ceara
    Program Solutie roti
    Program Solutie insecte
    Program Polish lichid
    Program Perie spumanta
    Program Spumare abundenta
    Program Uscare cu turbina cu jet de aer

Spalatoria auto ROTONDA poate fi dotata optional cu sistem de degivrare al rampelor de spalare, acesta nu permite inghetarea rampei de spalare pe timpul iernii. Aditional spalatoria poate fi dotata cu sistem de recirculare al apei, acesta permite functionarea spalatoriei la temperaturi extreme de pana la -35 grade C.

Spalatoria auto ROTONDA functioneaza cu jeton valoric in regim self service, card magnetic pentru pontajul angajatilor sau cheie electronica pentru fidelizarea clientilor, in functie de optiunea aleasa de beneficiar. Posibilitatea de fraudare a echipamentului este nula. Optional se poate integra un modul tip bancomat care schimba banii in jetoane valorice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura